2022. 05. 09., Hétfő, 10:30

Szóltunk, hogy romokban a Tesco játszótér, pillanatok alatt rendbe is rakták

Leszakadt hinták, halmokban álló szemét, nem kívánatos környezet. Ez fogadta a múlt héten azokat, akik épp a kaposvári Tesco melletti játszótérre tévedtek. 

Csütörtökön be is számoltunk az állapotokról, néhány fotóval illusztráltuk is, milyen gázos a helyzet. Ezt követően viszont már másnap jelezték számunkra, hogy a játszótér üzemeltetői szinte azonnal a helyszínre siettek, és alaposan kitakarították, összeszedték a szemetet és helyrehozták a vandálok által szétvert játékokat. Lenéztünk hát újra, és nem hazudtak, valóban mindent megjavítottak és kitisztítottak, új fényben ragyog a játszótér. Ezúttal reméljük, hogy így is marad, a rongálni vágyók inkább éljék ki magukat a négy fal között!

Már megint siralmas állapotban a Tesco melletti játszótér, immár sokadszorra

Már megint siralmas állapotban a Tesco melletti játszótér, immár sokadszorra

Szemét minden mennyiségben, használhatatlan sőt, veszélyes állapotban lévő játékok, emberi fekália a Tesco melletti játszótéren. 


 

Hozzátennénk, hogy ha hasonló problémás dolgokat fedeztek fel a kaposvári köztereken nyugodtan jelezzétek a Városüzemeltetésnek EZEN az oldalon, ők pedig megoldják a felmerülő problémát.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: