2022. 03. 28., Hétfő, 11:28

Női pénztárca – ezek most a trendek

Egy kifinomult és elegáns női pénztárca tulajdonosáról is sok mindent elárul. Egy határozott vonalvezetésű, egyszerű darab kifinomult és céltudatos nőről árulkodik. A színes, valamint merészebb alakú és nagyságú tárcák gazdái viszont pozitív és sokszínű egyéniséggel rendelkeznek.

Egy férfinak talán könnyebb, egy nőnek ezzel ellentétben viszont nem egyszerű az egyéniségéhez leginkább illő pénztárcát megtalálni. Ami tuti, hogy mindenkinek szüksége van rá. Érdemes végiggondolni, hogy mit szeretnénk a belsejébe „elrejteni”, csak készpénz tárolására vagy akár személyes okmányaink, bankkártyáink raktározására is használni szeretnénk, de újabb esetekben lehetőségünk van már okostelefonunknak is találni egy megfelelő zugot. Összegezve, ha ezeket az alaptéziseket letisztáztuk, akkor azért bátran, hezitálás nélkül meghozhatjuk vásárláshoz kapcsolódó döntésünket.

A hölgyek legfontosabb kiegészítője, amely értéket hordoz

Az igazán szép női pénztárca bőrből készül, ez nem vitás, és külső megjelenésében és felépítésében is jelentősen eltér a férfiakétól. Persze azért a legfontosabb a külső dizájn. Ezt követően a szín a második lépcsőfokon álló szempont, amely kapcsán senki számára nincs határ, a szivárvány összes színében gondolkodhatunk. A leguniverzálisabb színek a fekete, a fehér és a barna különféle árnyalatai. Kiemelten kedvelt az elmúlt időszakban a piros pénztárca, amely trendisége mellett egyéb előnyöket is tartogathat, a kínai feng shui szerint ugyanis a vörös szín a gazdagságot is jelképezi.

Nem árt továbbá, ha női pénztárcánk esztétikumában passzol táskánkhoz és persze az sem utolsó szempont, ha bele is fér vállon hordható tárolónkba. Érdemes vizsgálni pénztartónkat a bőr típusa, a különféle márkák, a mintázatok és a belső kialakításuk szerint is. A tárcák nyitása is többféleképpen lehetséges, van zipzáras, keretes és patenttel nyitható is. Csak legyen nálunk mindig egy, ami jól fel is van töltve. Vennél egyet? ITT keresgélj!

Michael Kors karóra – nemcsak márka, hanem életérzés

A pénztárcák mellett egy divatos és tudatos nőnek mindenképp érdemes beszerezni egy Michael Kors karórát. Hogy hol? Íme! 
Népszerűségének két fontos oka van, az egyik a megfelelő méretben rejlik, míg a másik szempont, hogy mindenki számára elérhető. Igazából ezeket az órákat már nem azért hordjuk, hogy megnézzük mennyi az idő, itt a küllem számít leginkább. Szépek, szeretnénk üzenni viselésükkel a külvilágnak, önkifejezésünk egyik fontos látható eleme. A forma és funkció remekül összekapcsolódik ezekben a karórákban.

A rozéaranytól az aranyon át az ezüstig találhatunk szebbnél szebb példányokat a különféle kollekciókban. Minden korosztály képviselője talál magának megfelelő karórát, a csajos, kövekkel kirakott daraboktól egészen a letisztultabb, egyszerűbb megjelenésű modellekig. Okosórában, római számmal díszített és fekete számlapos verziókban is elérhetőek.

A lehetőségek tárháza tehát végtelen, biztos lehetsz abban, hogy találsz egy számodra leginkább megfelelő, divatos darabot főleg úgy, hogy egyes alapdarabok is szépek, elérhetőek és fel tudják dobni megjelenésed.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: