2022. 03. 25., Péntek, 09:48

Szombaton lesz a Föld órája – Csatlakozz te is, kapcsolj ki mindent egy órára!

A Föld órája kezdeményezés 2007-ben indult Ausztráliából, 2008-ra már nemzetközivé vált.

Kihívásokkal teli időszakban zajlik az idei Föld órája – a nemzetközi kezdeményezés azért jött létre 16 éve, hogy összehozza az embereket, és közösen tegyünk lépéseket a fenntartható életmód felé. A szimbolikus akció célja mindig az volt, hogy az összefogás erejével pozitív környezeti változásokat érjünk el.

Környezettudatos tisztítószerek vásárlásában segít egy új magyar applikáció

Környezettudatos tisztítószerek vásárlásában segít egy új magyar applikáció

Az új magyar fejlesztésű alkalmazás a Tudatos Vásárló segít abban, hogy vásárlásunk során környezettudatosabb tisztítószereket válasszunk.

Ezekben a nehéz időkben a 2022-es Föld órája újabb pillanatot teremt a szolidaritásra, valamint arra, hogy vigyázzunk egymásra és közös otthonunkra, a Földre. Hiszen kritikusan fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, ez pedig csak békeidőben lehetséges.

Az akcióhoz egyénileg és településként is lehet csatlakozni a WWF oldalán, eddig ezek a települések csatlakoztak: Balassagyarmat, Balaton, Bejcgyertyános, Bonyhád, Budapest , Debrecen, Dunaújváros, Érd, Gödöllő, Gyód, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Hatvan, Kincsesbánya, Kisvárda , Mosonmagyaróvár, nógrádsipek, Nyíregyháza, Nyírmártonfalva, Örményes, Pécel , Pécs, Pomáz , Ráckeve, Sárszentágota, Szabadkígyós, Szigetmonostor, Tata, Torony, Újkígyós, Vértesboglár és Zalaegerszeg.

Számítunk rád!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: