2022. 03. 09., Szerda, 10:40

A kijevi ütős savanyú - Egy üveg savanyúsággal dobta le a drónt Kijevben egy idős nő

A sztori annyira abszurd, hogy szinte hihetetlen, ám az ukrán LIGA.Life utánajárt a dolgoknak, és az említett hölgy megerősítette a sztorit. Tényleg egy üveg savanyúság volt egy drón végzete!

A közösségi felületeken kezdett el keringeni egy sztori, mely szerint Kijevben az egyik éjszakán egy idős nő egy üveg savanyú uborkával semmisített meg egy orosz drónt. Nos, a városi legendaként jogosan kezelhető sztori után ment az egyik helyi lap, aki hamar meg is találta a szóban forgó idős asszonyt, aki megerősítette a történteket, de azért pontosított picit:

Nem tudom, honnan jöttek az uborkáról szóló történetek, szilvaparadicsomok voltak!

Elmondása szerint az egyik hajnalban az erkélyén dohányzott, mikor valami lassú lebegő tárgyra lett figyelmes. Először azt hitte, hogy egy sebesült varjú, ám a zümmögést nem tudta hová tenni. Ugyan még soha életében nem látott drónt gyorsan rádöbbent, hogy a tárgy nem lehet madár, így keresett valamit, amivel el tudja kergetni az ismeretlen eszközt. A keze ügyébe épp egy savanyúságos üveg került, amit hozzá is vágott a repülő tárgyhoz.

Valószínűleg a félelem miatt, mert megijedtem. Arra gondoltam mi van, ha lőni kezd rám! Pedig milyen kár azokért a paradicsomokért. Szilvaparadicsomok voltak, a kedvenceim, ráadásul egy literes üvegben.

A nő elmondása szerint férjével később megkeresték a roncsokat, összetaposták és különböző szemeteskukákba szórták, hátha nyomkövető volt bennük.

A helyiek szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy orosz drónról volt szó. Fosztogatóknak bevett szokása, hogy gazdátlan lakásokat keresnek drónokkal, majd később éjjelente felkeresik azokat értékes zsákmányokért.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: