2022. 03. 08., Kedd, 14:52

Megint nagyon mennek a konteók, most épp a háborútagadók vannak fölényben

Járványtagadók után szabadon.

Nincs is semmiféle háború Ukrajnában, mindez csak a gonosz nyugati háttérhatalmak mesterkedése, mindent a média talált ki, rendezett meg, és csak keltik a pánikot! Nagyjából ennyi a lényegük azoknak a közösségi médiában szárnyra kapott teóriáknak, melyek szerint mindössze egy megrendezett konfliktusról van szó Ukrajnában. 

Egészen hihetetlen ami a szomszédban zajlik - Oroszország megtámadta Ukrajnát - VIDEÓ

Egészen hihetetlen ami a szomszédban zajlik - Oroszország megtámadta Ukrajnát - VIDEÓ

Vlagyimir Putyin csütörtök hajnalban bejelentette, engedélyt adott Ukrajna megtámadására.

Az RTL számolt be több olyan teóriáról is, amelyek elég gyorsan meg is lettek cáfolva, az egyik ilyen, hogy a háborús felvételeken szereplő emberek igazából színészek, sérüléseik nem igaziak, hanem művérrel vannak csak bekenve. A baj csak az, hogy az ehhez mellékelt “bizonyító erejű” videó tényleg nem egy háborúban készült, hanem egy 2020-as sorozat forgatásán.

Egy másik sebtében terjedő videó arról számol be, hogy a hullazsákokban nem is halottak vannak, hiszen azok néha mozognak. Ez szintén nem az ukrán háborúból lett előbányászva, hanem egy februári osztrák klímatüntetésről, ahol a tüntetők magukat halottnak tettetve másztak bele a zsákokba.

De vannak még ezeknél is vadabb konteók miszerint Steven Seagal is harcol a háborúban, vagy hogy a CNN egyik újságírója “meghalt” augusztusban Afganisztánban, most pedig Ukrajnában is. Ilyen pedig nem lehet! Na ne.

De nem muszáj ám ilyen messzire menni, elég ha csak néha végiggörgetitek például a mi kommentszekciónkat…

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: