2022. 02. 24., Csütörtök, 09:30

Igazi ámokfutásba kezdett egy fiatalokból álló galeri Siófokon - VIDEÓ

Egy fiatal nőkből és élettársaikból álló banda igazi ámokfutásba kezdett Siófokon, több embert megvertek, többeket kiraboltak.

Bemelegítésként egymást gyepálta meg a két prosti

Az egyik nő prostitúciós tevékenység céljából érkezett 2021 augusztusában Siófokra, pár nap múlva követte élettársa, annak húga és párja is. Szállásuk nem volt, Siófok közterületein tartózkodtak. A két nő egyik este annyira összeveszett, hogy a Millenium parkban percekig kiabáltak, kölcsönösen tépték egymást, amit a rendőrjárőrök fékeztek meg.

Megverték a két fiatalt, majd a pénzüket is elvették

Pár óra múlva a fiatalabb nő és élettársa két sértettel került szóváltásba a Fő téren, akikkel szemben erőszakosan léptek fel, lökdösték, és ütlegelték őket, a férfi rollerjüket és kerékpárjukat is feléjük dobta. Az ekkor készült köztéri kamera felvétel ITT látható.

A kitartó vádlottak továbbra sem hagyták abba a sértettek inzultálását, amikor az ittassága miatt egyikük a földre esett, mindketten fejbe rúgták. Kis idő elteltével csatlakoztak hozzájuk társaik is. A férfiak többször nagy erővel ököllel sorozták meg a védekezni már nem tudó sértetteket, végül az idősebb nő elvette egyikük pénztárcáját.

Egy idős férfit is kiraboltak

A vádlottak ámokfutása ezzel nem ért véget. Hajnalban a két nő rátámadt egy egyedül hazafelé tartó, 70-es éveiben járó férfira, miközben férfi társuk figyelésével biztosította a rablást. Addig rángatták a válltáskáját, amíg annak csatja elszakadt, és a táskát erősen szorító, de egy lökés miatt a térdeire eső sértett már nem tudta azt megtartani.

A brigád egyéb értékek és iratok mellett több mint 100.000 forint készpénzt szerzett meg, mivel a sértettnél volt nyári munkájából származó keresete.

 

A letartóztatásban lévő vádlottakkal szemben szabadságvesztést, közügyektől eltiltást és Siófokról történő kitiltást indítványozott a bíróság. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: