Megérkeztek a PornHub idei statisztikái - Meglepődnél, ha tudnád mire kattintottak idén a legtöbben!

2021. 12. 16., Csütörtök, 14:26

Megérkeztek a PornHub idei statisztikái - Meglepődnél, ha tudnád mire kattintottak idén a legtöbben!

A világ legnépszerűbb online felnőttfilmes oldala, a Pornhub hagyományaihoz híven idén is közzétette legérdekesebb éves statisztikáit. A legnépszerűbb pornós keresőszó sokakat meglephet.  

A legnépszerűbb keresőszó álatlában az adott év valamelyik trendjéhez igazodik, így 2018-ban a Fortnite, 2019-ben az "amatőr", 2020-ban pedig a "karantén" volt a befutó. Ezek után meglepő, hogy az idei évben a "hentai" szóra kerestek a legtöbben.

Akik nem ismernék szót, a hentai a japán képregényes és rajzfilmes műfajok, a manga és az anime világába tartozik. A hentai karakterinek szexuális jegyei bizarrul eltúlzottak, maga a hentai szó eredeti jelentése: perverz

A hentai után dobogó második fokán a „romantikus” pornó állt, harmadik helyen a „csoportos szex” végzett.

A legtöbb nő a Fülöp-szigeteken, Kolumbiában, és Argentínában néz pornót. A nők leggyakrabban a „leszbikus”, a „japán” és a „MILF” kifejezésekre keresnek.

A legnépszerűbb pornónéző időszak világszerte a vasárnap, este tíz óra és éjfél között, a legkevesebben pedig péntek esténként néznek pornót.

A legnépszerűbb pornósztárok: Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie. Az idei bronzérmes népszerűsége azonban üstökösként száguld a csúcs felé, így valószínűleg hamarosan megszerzi majd a pornókoronát.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: