2021. 12. 15., Szerda, 10:31

Megindító összefogás a portugál kézilabda csapatnál

A veszprémieknek nem kell bemutatni, hogy milyen ereje van a kézilabdás közösségnek. Aki követi a sportágat, pontosan tudja, hogy az összetartás mindennél fontosabb, és erre tett most tanúbizonyságot a portugál Boa-Hora kézilabdacsapata is.

A portugál első osztályban szereplő lisszaboni együttes csapatkapitányánál Nuno Pinto-nál súlyos betegséget diagnosztizáltak, amely a játékos karrierjének a végét jelenti. A Boa-Hora FC játékosai azonban nem hagyták magára csapattársukat és mint írják a közleményükben,

ez most egy új időszak a kapitányunknak, Nuno Pintonak. A diagnózis arra kényszerítette őt, hogy karrierjét befejezve egy másik csatában lépjen pályára. De nincs egyedül. Vele együtt küzdünk, az ő csatája a mi háborúnk is.

Nuno Pintonak a limfóma elleni kezelés hatására kihullott a haja, csapattársai azonban oda álltak mellé, és mindannyian, a stábbal együtt levágatták a hajukat. Erről pedig egy megható videót is feltöltött a csapat, amelyben biztosítják a csapatkapitányukat, hogy mindenben együtt küzdenek vele!

Ismételten egy példamutató cselekedet a kézilabdás közösségben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: