2021. 12. 13., Hétfő, 14:58

Kiugrott a 10. emeletről és meghalt egy nő a Béke utcában

Az eset kapcsán idegenkezűség nem merült fel, a nő öngyilkos lett.

Kiugrott a 10. emeletről és meghalt egy 60 év körüli hölgy Kaposváron a Béke utcában. A holttestre járókelők találtak rá a bokrok között, ők értesítették a hatóságokat, akik már nem tudtak segíteni. Az eset még november 29-én délután történt, ám mindeddig nem kapott nagyobb nyilvánosságot a tragédia. Nekünk is időbe telt, míg kiderítettük a részleteket, a rendőrség pedig mivel idegenkezűség nem merült fel az esettel kapcsolatban, nem indított nyomozást. Megkeresésünkkel kapcsolatban azt a tájékoztatást adták:

A kérdéses haláleset kapcsán bűncselekményre utaló körülmény, illetve idegenkezűség nem merült fel. A Kaposvári Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint indított eljárást, melyre tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módomban adni.

A történtek előtt alig egy hónappal Kaposváron a Búzavirág utcában lett öngyilkos egy fiatal, 15 éves lány. Ő a negyedik emeletről ugrott ki, megmentésére még mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudtak rajta segíteni.

FIGYELEM!
<span style="font-size: 15px; background-color: rgb(235, 235, 235);">Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.</span>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: