2021. 10. 19., Kedd, 14:59

10 gigabites internetelérést tesz lehetővé a DIGI

Az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményeként a DIGI csaknem minden előfizetője számára elérhetővé tette az FTTH optikai hálózat biztosította névleges 1 Gbit/s sávszélességet, és még az idén bevezetik a 10 gigabites vezetékes internetszolgáltatást, ami a lakossági szolgáltatásban jelenleg a leggyorsabbnak számít.

A fejlesztéseket folytatják, két új vezetékes szolgáltatás-csomagot - 2,5 Gbit/s és 10 Gbit/s sávszélességűt - vezetnek be a lakossági előfizetőknek. A fejlesztéssel a vállalat az első magyarországi távközlési szolgáltató, amely 10 gigabit másodpercenkénti sebességet elérő szolgáltatást biztosít. Az új internetcsomagokat decembertől lehet majd igényelni, az első időszakban Budapesten, a meglévő előfizetőknek. Ezt követően 2022 márciusától egyes vidéki nagyvárosokban, mint Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, majd 2022 év végéig további megyeszékhelyeken is elérhető lesz.

20 ezer forintot kaphatnak azok, akik okostelefonra váltanak

20 ezer forintot kaphatnak azok, akik okostelefonra váltanak

Mobilkészülékcsere-támogatási program indul 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februártól bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.

Az új rendszer a jelenleginél mintegy tízszer gyorsabb elérést tesz lehetővé. Az online játékok, filmek, okosotthon szolgáltatások, online oktatás, vagy az otthoni munkavégzés területén lehet kihasználni legjobban az új technológia előnyeit.

A két konstrukció havi díja a hivatalos közlés szerint 4000 és 5000 forint lesz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: