2021. 05. 28., Péntek, 14:38

Ezekkel a filmekkel készül júniusra a Szivárvány Kultúrpalota

9 új filmmel indítja a nyarat a Noszlopy utcában lévő Kultúrpalota. Lesz köztük dráma, vígjáték, természetfilm, szinkronos és feliratos, premier előtt vetített és olyan is, ami már több díjat is elnyert. 

Az első vetítésen A fészek című angol-kanadai filmet játsszák Jude Law főszereplésével, feliratosan június 3-tól. Két órával később Az ígéretes fiatal nőt láthatják a nézők, szintén feliratosan, június 10-től pedig egy díjnyertes magyar filmre is beülhetnek: a Spirálban két nő egy férfi szerelmi háromszögét követhetjük nyomon. A 94 perces thriller-drámában Borbély Alexandra, Kiss Diána Magdolna és Bogdan Dumitrache kapta a főszerepet. Csak június 7-én lesz látható A Mennyországnak kell lennie című vígjáték. Ugyancsak ezen a napon lesz a Minari - A családom történet premier előtti vetítése is, a Golden Globe díjas alkotás egy dél-korai család életét mutatja be, miután Amerikába költöztek.

Vetítik még a Gyűrűk Ura sztárja, Viggo Mortensen saját rendezésű filmjét, a Zuhanást is, 14. és 18. között, június 17-től pedig az Egy évem Salingerrel film is megnézhető a Kultúrpalotában, feliratosan, június 21-től egy héten át pedig a Vad víz - Aqua Hungarica dokumentumfilmet is. Utóbbit a Kis-Balatonon, az Aggteleki Nemzeti Parkban, és a Hévízi tónál forgatták, számos víz alatti felvétellel. Az utolsó film a nyár első hónapjában a Perzsa nyelvleckék lesz.

A pénztár hétköznaponként 13.00 órától 19.00 óráig tart nyitva, illetve vetítések előtt egy órával.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: