2021. 05. 26., Szerda, 13:29

Licitre fel! - A Borostyánvirág Alapítványhoz kerül a festményért ajánlott legnagyobb összeg

Ráadásul a felajánlott összeget meg is duplázzák, így az még nagyobb segítség lehet majd.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Vatner Kft. rajtunk keresztül árverésre bocsájtja egyik kollégája, Mikó Angelika festményét, a befolyt összeget pedig teljes egészében egy, az olvasóink által kiválasztott kaposvári alapítványnak ajánlja fel. A szavazás pedig a múlt héten véget is ért, és a szavazók 66 százaléka azt szeretné, hogy az összeg a Borostyánvirág Alapítványhoz kerüljön. A Vatner ráadásul azt is vállalta, hogy ezt az összeget megduplázza, ez kerül majd teljes egészében az alapítványhoz.

Így most rajtatok a sor, hiszen szerdától indítjuk is a licitet, melynek nyertese átveheti majd Mikó Angelika alábbi vászonfestményét:

A licitálás e-mailben történik, magánszemélyeken kívül vállalkozások is tehetnek ajánlatot a festményre. A liciteket a 74nullanulla@gmail.com címre várjuk, az összeg mellett a licitáló nevét is kérjük feltüntetni (ha viszont ezt nem szeretné a nyilvánosság elé tárni, azt is kérjük jelezni). A cikkünk alján folyamatosan követhető lesz, hogy épp mekkora összeg a legnagyobb licit. 

A jelenlegi legnagyobb licit:

30.000 Ft

A licitálás június 6. éjfélig tart, az összeg duplája teljes egészében a Borostyánvirág Alapítványhoz kerül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: