Kaposvár legújabb szabadulószobája a nosztalgiára épít - Bemutatjuk az Útvesztőt

2020. 09. 07., Hétfő, 13:00

Kaposvár legújabb szabadulószobája a nosztalgiára épít - Bemutatjuk az Útvesztőt

A szabadulószobák népszerűsége az egekbe szökött az utóbbi években, köszönhetően a szinte végtelen számú kijutási lehetőségnek, melyekkel a kitalálók folyamatosan fenntarthatták a bezárt játékosok adrenalinszintjét. Kaposváron nemrégiben egy, az eddigiektől teljesen eltérő szabadulószobát álmodtak meg Vikiék a belvárosban, melybe nekünk is be kellett záratnunk kicsit magunkat. Annyit előre már elmondhatunk, a retro stílus kedvelőinek ez a hely maga lesz a Kánaán!

A Dózsa György utcában egy alagsorban kialakított Útvesztő nem a hétköznapi, már megszokott félelmetes és ijesztő alapokra épít, Vikiék célja sokkal inkább a múltidézés volt, hogy játékosaik a szobáikba belépve inkább úgy érezzék magukat, mint akik visszarepültek a 80-as 90-es évekbe, és a régi idők megfakult emlékeire kell hagyatkozniuk a feladatok során.

Az első szobájuk pont ezért volt kifejezetten a kedvencünk, hiszen ide betérve szinte azonnal elfelejtettük, hogy nekünk innen ki kellene jutnunk és feladataink vannak, inkább sztorizni kezdtünk a bent található régiségekről. Ilyen magnó volt a nagyi konyhájában, hasonló asztalon írtam a gyerekszobámban a házikat, ilyen vázákkal volt tele a papa vitrinje is, amelynek még csak a közelébe se engedtek! Annyira elsztorizgattuk az időt, hogy Vikiék gyorsan be is dobtak néhány instrukciót, milyen irányba kellene keresgélnünk, ha még idén ki szeretnénk jutni a retro szobájukból.

Miután kimentettük magunkat bemerészkedtünk a második szobába is, amelyről Vikiék kérésére inkább nem is árulunk el túl sok részletet, legyen az meglepetés ha az Útvesztő felé veszitek az irányt. Egyet viszont spoilerezünk, egy jó öreg kockásgép bizony ott pihen a sarokban, melynek a mi játékunkban épp nem volt sok szerepe, mi mégis a régi idők emlékére ütöttük a dupla gombjait kedvünkre, aztán ki tudja, lehet, a ti játékotoknál már komoly feladat lesz a jó öreg játékautomata képzeletbeli kifosztása.

Természetesen a csapat minden járványügyi szabályozásnak eleget tesz, minden játék után fertőtlenítik a szobákat és eszközöket, ózonos tisztítást is rendszeresen tartanak valamint szájmaszk és kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

 

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket időpontot hozzájuk a Facebook oldalukon vagy telefonon (+36 20 472 2094) tudtok. A srácok tényleg minden korosztálynak ajánlják ezt a fejtörős kikapcsolódást, legyen szó a fiatalokról, szüleikről vagy akár a nagyszülőkről, hiszen talán ők fogják a legjobban otthonérezni magukat az Útvesztőben, mi pedig kicsit újraélhetjük a gyerekkori idők emlékeit náluk. 

 

Viki ráadásul egy 20%-os kedvezményt is bedobott azok számára, akik szeptemberben vagy októberben kipróbálják a város legújabb szabadulószobáit az Útvesztőben.

Hajrá!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: