2020. 08. 24., Hétfő, 11:06

Ők Magyarország legkeresettebb bűnözői jelenleg

Míg tavaly 56 kaposvári születésű személyt köröztek, most a Blikk szedte össze, hogy Magyarországon ki az a 10 ember, akit a legkeresettebb bűnözőkként tartanak számon. A listában találni olyat, akit 18 éve próbálnak elkapni a hatóságok, de a börtönből megszökött férfire is van példa a felsorolásban.

Farkas Róbert

A 42 éves budapesti férfi ellen - akit az alvilágban csak Varjúként ismernek - tíz körözés van érvényben, mind rablás miatt. Az elsőt még 2002 nyarán adták ki ellene, s ezzel hazánkban ő a legrégebb óta körözött bűnöző, lassan 17 és fél éve keresik a rendőrök. 

Jelenleg 56 kaposvári születésű személyt köröznek - Neked van ismerősöd köztük?

Jelenleg 56 kaposvári születésű személyt köröznek - Neked van ismerősöd köztük?

Gyakran szerepel a rendőrségi hírek között körözött személyek elfogása, ettől függetlenül ritkán gondolunk arra, hogy mi is bármikor összefuthatunk velük az utcán. Pedig könnyen előfordulhat, a police.hu adatbázisa szerint 56 kaposvári születésű bűnőzőt köröznek, és ketten közülük az 50-es

Dudla Andrea

A 40 éves nő ellen tizenegy körözés van érvényben, keresik többrendbeli csalásért, csődbűntettért, költségvetési csalásokért is, több mint 8 éve van szökésben.

Anti Viktor

Fenyegető üzenetekkel teleírt koszorúval akartak ráijeszteni egy határrendészre egy ukrán cigicsempész megbízásából. Két férfit már elkaptak, de az ukrán-magyar állampolgárságú megbízó még nem került kézre.

Fetter András

Összesen 14 körözést adtak ki ellene csalás és hamis vád miatt. Arról is híres, hogy egy láthatásról nem vitte vissza a kisfiát édesanyjának, egyévnyi itthoni bujkálás után pedig Dominikára szöktette.

Jao Kao-peng

Még 2015-ben egy Nancy névre hallgató fiatal prostituáltat brutálisan meggyilkolt a kínai férfi, aki másnap visszamenekült hazájába, távollétében viszont 18 év börtönre ítélték. 

Plank Zoltán

Egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít az előkerítésében. Rablások és súlyos testi sértés miatt keresik a különösen veszélyes férfit, akinél alighanem fegyver is van.

Török Zsolt

Kétszázezret ér, ha tudja hol bujkál az évek óta szökésben lévő férfi. Közokirat-hamisítás, költségvetési csalás és csalás miatt keresik. Mivel külföldön lehet, nemzetközi körözést is kiadtak ellene.

Ujhelyi Ildikó

Csalás, rongálás és sikkasztás miatt is kiadtak ellene európai elfogatóparancsot. Korábbi jogerősen kiszabott börtönbüntetését sem kezdte meg.

Cseh Marcell

28 éves mégsem a fiatalok gondtalan életét éli, hanem a hatóságok elől menekül. Rablás és csalás miatt is elfogatóparancsot adtak ki ellene. Lehet fegyver van nála, jobb óvatosnak lenni vele. Fegyveresen elkövetett rablás gyanúsítottja.

Zelend András

A toplista legidősebbje a 65 éves pécsi férfi. Bár jogerősen elítélték, nem vonult be a börtönbe. Csalás miatt európai elfogatóparancsot is kiadtak, ám hiába. Öt éve sikeresen bujkál.

Akad köztük, aki ismerős számotokra?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: