2020. 07. 10., Péntek, 10:45

Két hónapon keresztül ingyen utazhatnak a kaposvári gyerekek az ország bármely részébe

Tavaly indult útnak a Kajla útlevél elnevezésre hallgató kezdeményezés, melynek keretein belül a diákok ingyen utazhattak a MÁV járatain. Idén is folytatódik a nagy sikernek örvendő program, olyannyira, hogy 2020-ban már két hónapra hosszabbították meg az ingyen utazgatást, illetve egyes hajójáratokra is érvényes a kedvezmény. 

Míg tavaly az év végeztével osztották ki az útleveleket melyekkel élhetünk a kedvezményekkel, idén a vírus miatt ez elmaradt. De nem kell keseregni, hiszen 2020-ban is felhasználhatjátok a tavalyi darabokat, de igényelhettek újakat is a Tourinform irodákban, amit Kaposváron a Fő utca 8. szám alatt tehettek meg. 

A Kajla Útlevél weboldala szerint minden gyerkőc, aki a 2019/2020-as tanévben 1-5. osztályos tanuló volt jogosult rá, így pedig arra is, hogy a füzet felmutatásával - illetve egy igazolvánnyal - július 1. és augusztus 31. között ingyenes Kajla jeggyel utazhat a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain. Emellett pedig ebben az időszakban díjmentesen hajózhattok a BAHART, illetve a MAHART egyes járatain. 

További információt a Kajla Útlevélről ezen az oldalon találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: