2020. 06. 29., Hétfő, 11:47

Megerősítették - Jöhet a Mamma Mia! 3!

A klasszikus West End musical filmváltozatának első része 2008-ban került mozivászonra óriási sikert aratva, és már akkor rengeteg rajongót szerzett, hiszen telis-tele van ABBA slágerekkel, amiket - nem feltétlen bevallottan - mindenki imád. A nyári vígjáték összesen 600 millió dollárnyi bevételt hozott. A folytatás is hasonlóan sikeres volt, így nem is akkora meglepetés, hogy hamarosan a 3. részt köszönthetjük.

A szereplőgárda egészen széles, de nem kérdés hogy a kedvencek Amanda Seyfried és Meryl Streep, mellettük főszerepben láthatjuk még Julie Walters-t és Christine Baranski-t. A férfitábor sármos úriemberei mellett sem sétál el senki, név szerint Colin Firth, Stellan Skarsgard és Pierce Brosnan.

2018-ban érkezett a második rész - Mammi Mia! Sosem hagyjuk ABBA -,  amit rengetegen vártak már, és a mozik is megteltek, melyben közrejátszott egy új szereplő, Cher felbukkanása. A cím már utalt rá, hogy lesz folytatás a második részt követően, ezt a film producere meg is erősítette a napokban :

“egy napon biztosan lesz egy harmadik film, mert ez egy trilógia volt eredetileg is. A Universal is nagyon örülne neki". 

 

Viszont erős fejtörés után sem jövünk rá, hogy mi lesz a harmadik részben, mert majd' minden alternatíva ki lett lőve, ugyanis az első rész Sofie-ról (Amanda Seyfried), a második Donna (Meryl Streep) fiatal koráról szól, így tényleg nem tudjuk mire számíthatunk a harmadik részben. 

 

Bármi is lesz, mi már tűkön ülve várjuk, és biztos hogy elsők között állunk majd sorba a mozi kasszáknál.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: