A belváros szívében bukkantunk a város legújabb kisboltjára

2020. 05. 04., Hétfő, 11:00

A belváros szívében bukkantunk a város legújabb kisboltjára

Még márciusban írtuk meg, hogy a Csokonai Vitéz Mihály utca elején található régi 1 eurós bolt végül feladta, és lehúzta a rolót. Ám nem kellett sokáig várni, hogy az üzlet új gazdára találjon, és új lendülettel, széles választékkal és igényes kialakítással várja a belvárosi vásárlókat.

Mert bizony szinte azonnal érkezett a helyére a Fair Diszkont, amely a belváros egyik üde színfoltja lehet kisboltok terén, hiszen a felújításnak és az új elrendezésnek köszönhetően az üzletbe betérve egyáltalán nem az az érzés fog el bennünket, mint ami a kisboltoknál általában lenni szokott. A nagy tér, széles sorok és hatalmas választék simán kiemeli a sorból, ügyesen játszottak a kialakításnál minden centiméterrel, amely így a vásárlók javára válik.

Bár a Fair Diszkont épp a kijárási korlátozás előtti napokban nyitotta ki kapuit, nem bánkódtak, legalább volt idejük és lehetőségük mindent megfelelően kialakítani, hogy vásárlóik minden igényét kielégíthessék. Természetesen a kiemelten ügyelnek a tisztaságra és fertőtlenítésre, az idősek számára kialakított 9-től 12 óráig tartó vásárlói sávot pedig kifejezetten komolyan veszik.

Persze az ő polcaikról sem hiányozhatnak napjaink leginkább keresett termékei, szájmaszk, fertőtlenítő és a gumikesztyű is van bőven a polcaikon, ráadásul most maszkból ezer forint feletti vásárlásnál ajándékba is kapunk egyet.

Maga a Fair Diszkont egyébként az országban további 18 üzlettel rendelkezik, és mindenhol ugyanezt a vonalat, a barátságos családi légkört képviselik, melyet ötvöznek a széles választékkal és minőségi árukkal. Tényleg megtalálni náluk szinte mindent, amiért a nagyobb multikat szoktuk felkeresni, legyen szó akár tartós élelmiszerekről, tisztitószerekről, kozmetikumokról, háztartási cikkekről de akár még az iskolaszerekből is feltankolhatunk náluk.

Ha tehát egy gyors bevásárlásra adnátok a fejeteket a belvárosban, akkor Fő utcai Zsolnay kútnál csak vegyétek az irányt a Csokonai irányába, ahol néhány méter után megtalálhatjátok őket, hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig, szombaton pedig 8-tól 12 óráig.

Ha az akcióikra lennétek kiváncsiak, nézzetek rá Facebook oldalukra ITT.
Ki volt már náluk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: