2020. 03. 16., Hétfő, 11:54

Minden nagyobb szolgáltató ingyen mobilnetet adott ügyfeleinek a veszélyhelyzet miatt

A Telekom kezdte a sort, majd a Vodafone és a Telenor is segít némi mobilnettel ügyfeleinek a bajban.

Országunkban múlt héten elrendelték a veszélyhelyzetet, nemrég pedig bejelentették, hogy lezárják a határokat, és szankciókat hoznak a vendéglátásban is.

Bezártak az egyetemek, iskolák, Kaposváron az óvodák és bölcsődék is és ki tudja hol áll meg a sor. Mindenkinek azt tanácsolják, hogy ha tehetik, maradjanak otthon, hogy lassítani lehessen a koronavírus terjedését.

A szolgáltatók pedig segítenek tartani kapcsolatot szeretteinkkel a nehéz helyzetben. A Telekom a Vodafone és a Telenor is díjmentes extra adatmennyiséget biztosít ügyfeleinek, legyen szó munkáról, családi kapcsolattartásról vagy bármiről, az ingyenes bónusz mobilinternetet bármire felhasználhatják, ezzel is segítve a nehéz időkben oly akadályozottá váló kapcsolattartást.

A Telekom március 16-ig minden ügyfelénél bekapcsolja a plusz 10 GB-os adatforgalmat plusz a Telekom videotékában 200 tartalmat tesznek ingyenessé, a Vodafone március 17-én ad havonta + 5 gigát, míg a Telenor szintén hétfőtől aktivál 100 GB mobilnetet. A Telekomnál ezért nem kell tenni semmit, a művelet automatikus ahogy a Vodafone-nál is, bár ők még elérhetővé tették ingyenesen a UPC előfizetőiknek ingyenesen a Prémium szolgáltatásokat, csatornákat is. A Telenorosoknak viszont a MyTelenor appban kell aktiválniuk a bónosz adatmennyiséget, vagy a FREE100GB smst kell elküldeniük a 1744-es számra.

Köszönjük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: