2020. 02. 14., Péntek, 12:00

Brutális tömegverekedés volt egy kaposvári szórakozóhelyen - VIDEÓ

Egészen elképesztő képsorokhoz jutottunk, amelyek még januárban kerültek rögzítésre az egyik kaposvári szórakozóhelyen.

Haj hátrafésül, kéz lendül. Akár egy labdarúgó mérkőzés bedobás előtti pillanata is lehetne a videó első képsora, ám mégsem az, hanem egy kaposvári szórakozóhelyen, még januárban történt tömegverekedés egyik mozzanata. A fiatalember így veti magát a tömegre, akik hihetetlen, micsoda verekedést hoztak tető alá a helyszínen. 

Repkedtek a lábak jobbra-balra, ökölcsata mindenhol, üvegcsörömpölés, pánik, földön fekvő emberek akiket még mindig ütnek… Hihetetlen, hogy mindez 2020-ban még megtörténhet egy szórakozóhelyen, ám ha az olvasónktól kapott képsorok igaznak bizonyulnak, gyorsan el kellene gondolkodni a mai fiataloknak a szórakozási kultúrájukról, bár hogy nekik az lenne Kaposváron, ezt látva kezdjük erősen kétségbe vonni.

A szórakozóhely volt tulajdonosát - aki az egység Facebook oldalán elérhetőségként feltüntetett telefonszám gazdája - felkerestük írásban, szerinte“Sem közügy, sem sajtó ügy nincsen.” Megkerestük a rendőrséget is, akik első kézből nem számoltak be a történtekről, ám kérdéseinkre válaszolván elmondták, hogy súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. Azt, hogy hányan és mennyire sérültek meg nem tudni, a mentők egy embert kórházba szállítottak a helyszínről. Várjuk a további részleteket... 

Vélemények?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: