Óriási bulival ünnepli 1 éves szülinapját a DZSEM!

2020. 02. 03., Hétfő, 13:26

Óriási bulival ünnepli 1 éves szülinapját a DZSEM!

Ha még nem tettétek volna meg, február 7. napját jó lesz ha bevésitek a naptáratokba, a DZSEM ugyanis 1. születésnapi buliját fogja tartani, és a hírek szerint istenesen meg is fogják ünnepelni.

Meglepő, de az elmúlt évek egyik legsikeresebb kaposvári bulisorozata nem egy klubban született meg, hanem egy helyi étterem, a Corner rendezvénytermében, ahol úgy tűnik mind hangulat, mind program tekintetében sikerült tökéletesen eltalálni a közönség ízlését. 

A mindenféle sztárfellépő nélkül működő DZSEM szinte a legelső buli óta a város stabil és teltházas szereplője. A hangulatot nagyban meghatározza, hogy itt a DJ-k - Nova és Szilvai T -, valamint az est házigazdája Bekker Dávid mondhatni intim közelségbe kerül a közönséggel, akárcsak egy laza házibuliban. 

Kár is lenne tovább elemezgetni a receptet, de tény, hogy itt tényleg szinte minden korosztály képviselteti magát a bulizók között, holott ez a jelenség rég kikopott a szórakozóhelyekről. Ugyanez a jó értelemben vett változatosság jellemző a zenei felhozatalra, a 30 év távlatából szelektált funky, rnb és hip-hop lemezek mellett szinte minden stílus és korszak képviselteti magát a kattogós darabokon kívül.  

Az első születésnapra meglepetés-cunamival készülnek, ami biztos, hogy egy "A" kategóriás zenésszel egészül ki a pult Tar Geri személyében, aki kongán és egyéb ütőhangszerekkel adagolja majd az extra hangulatot. Az összes népszerű programelem is visszaköszön, lesz óra táncosa, DZSEM párja és egy szülinapi kvíz is, melyek mind-mind ajándék pezsgőt érnek a nyertesnek, a koktélpultban pedig Gősi Bálint keveri majd a szerelmi bájitalokat.

Az italakciókért és egyéb részletekért csekkoljátok a Facebook eseményt, ha pedig le is szeretnétek ülni két bugi között, érdemes sietni a foglalással, ugyanis már csak pár szabad asztal maradt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: