2020. 01. 30., Csütörtök, 10:35

Csak pletyka, vagy tényleg érkezhet a KFC Kaposvárra?

Az elmúlt hetekben elég felkapott téma lett, így több helyről is hallottuk, hogy érkezik a KFC Kaposvárra. Ennek apropóján már minket is érdekelni kezdett a téma, így utánaeredtünk és körbejártuk a kérdést, hogy vajon igaz-e a városi szóbeszéd.

A fáma arról szólt, hogy a Tesco parkolójába épül majd a gyorsétteremlánc következő étterme és mivel ez magánkézben van, így a bevásárlóközpont képviselőivel intézik a tárgyalásokat az ügyben. Ez így még oké is lenne, ám az építési engedélyt a város felé kell beadniuk, viszont ilyen, vagy ehhez hasonló dokumentum egyelőre még nem érkezett be hozzájuk. 

Egy csöppke esély azért mégis van arra, hogy KFC legyen Kaposváron, hiszen Wikipédia oldalukon megjelent városunk a tervezett éttermek között, Mosonmagyaróvár és Szekszárd mellett. 

Viszont ugye a Wikipédiát szinte bárki szerkesztheti, így inkább megkerestük a gyorsétteremláncot is a témával kapcsolatban, akik elmondták, hogy a magyar Wikipédia oldalukat nem a cégük kezeli, így ezen a platformon begyűjtött információ nem valós, illetve új éttermekről a kfc.hu és a Facebook oldalukon tudunk tájékozódni. Az előbb említett platformok egyikén sem szerepel semmi Kaposvárról. 

Így kénytelenek vagyunk eloszlatni a kételyeket, a közeljövőben úgy tűnik, nem lesz KFC városunkban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: