2020. 01. 22., Szerda, 17:00

Ilyen boldog malacból se lett még szalonna! Csak a Marázplast készülhet fel így a disznóvágásra

Egyedi módon mutatta be a disznóvágásra szánt termékeit a Marázplast Háztartási cikk Szaküzlete a Facebookon. Minket teljesen megvettek.

Az a városban már szinte köztudott, hogy a Füredi úti üzlet nem csak kínálata, hanem ötletei miatt is kitűnik a kaposvári boltok közül, elég csak követni a Facebook oldalukat, ahol rendre sikerül olyan sztorikat kerekíteniük egy-egy poszthoz, amelyeken még mi is rendre felkacagunk, vagy megnézni a közös anyagainkat, melyek során matracokat fújtunk, gyerekgokartot hajtottunk vagy karácsonyfát díszítettünk.

A téli időszakban van egy olyan, hagyományosnak tekinthető program, amely manapság már részben megosztja az embereket, tennénk hozzá feleslegesen: a disznóvágás. Régen némely családoknál szinte ünnepnapként számon tartott esemény több napos előkészületet, szervezést, majd egy teljes napon át tartó vigasságot jelentett. A család minden tagja, rokonok, barátok csatlakoztak a munkához, tisztították a fokhagymát, töltötték a hurkát, kolbászt, sózták a szalonnát, tréfákkal, finom borokkal és jó pálinkákkal ütötték el az időt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: