2019. 05. 15., Szerda, 10:25

Figyelem! Magyarországon is bevezetik a fizetős YouTube-ot

Mielőtt bárki a fejéhez kapna vagy anyázni kezdene, eláruljuk a legfontosabbat: ez nem azt jelenti hogy ezentúl mindenkinek fizetnie kell a YouTube használatért, hanem hogy prémium szolgáltatásokat vehetünk igénybe, például reklámok nélkül tudunk tartalmat fogyasztani.

Keddtől válik elérhetővé itthon a YouTube Prémium és a YouTube Music, előbbi az említett reklám nélküli verzió. Mindegyiken belül két csomagot választhatunk, a YouTube Music Premium havi 1490 forintba kerül, a családi verziója pedig 2290 forintba.

A YouTube Premium csomagban a reklámmentes nézelődésen kívül a YouTube Music Premium is benne van, ez 1790 forintba, a családi csomag pedig 2690 forintba fáj havonta, és hatan használhatják egy háztartásban.

Tehát továbbra is ingyenesen használhatja a YouTube-ot aki szeretné, ráadásul a YouTube Music alkalmazást is ingyen kapjuk, mellyel végre elérhetővé válik a háttérben futtatott zenehallgatás, viszont a reklámok továbbra is maradnak. Jó hír még az appal kapcsolatban, hogy offline is elérhető lesz, vagyis ha nincs elég mobilinternet vagy wifi, akkor offline is lehet hallgatni az előre kiválasztott és letöltött zenéket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: