2019. 05. 06., Hétfő, 11:22

Megvan a szörnyű idő első áldozata - Beázott a Gárdonyi

A Facebookon tette közzé a kaposvári Gárdonyi Géza tagiskola azokat a képeket, melyeken jól látszanak az eső okozta károk.

Az iskola épp felújítás alatt áll, melynek következtében ráadásul a tetőszerkezetet is megbontották, így történhetett, hogy az intézmény több helyen is teljesen beázott. A képek tanúsága szerint áll a víz a folyosókon, a tanáriban, a termekben de még a tornateremben is, amely ellen az ott dolgozók vették fel a harcot.

A fiatalok örülhetnek, két napos rendkívüli tanítási szünetet rendelt el a Gárdonyi vezetősége, míg a kollégáikat arra kérték, hogy gumicsizmában és meleg ruhában érkezzenek az intézménybe, valószínűleg a károk eltakarítása végett.

Frissítés: A város hivatalos közleményeJelenleg az iskola energetikai korszerűsítése zajlik, ami érinti a tetőszigetelés javítását is. Kaposvár város műszak-pályázati igazgatósága felszólította a kivitelezőt, hogy haladéktalanul szüntessék meg a beázást, a tantermeket soron kívül állítsák helyre, és kezdjék meg a kárelhárítást, hogy minél előbb zavartalanul folytatódhasson az oktatás – tájékoztatta a sajtóirodát Szirják Imréné, a műszak-pályázati igazgatóság vezetője.

Azt, hogy ki a felelős a beázásért még nem tudni, de valószínűleg lesz még visszhangja a sztorinak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: