2019. 04. 29., Hétfő, 09:34

Virágretikül, maci és boxok - Ezek a ballagási csokrok mennek 2019-ben Kaposváron!

Beköszöntött az év egyik azon időszaka, amikor a virágkötők hadba állnak, hogy le tudják gyártani azt a rengeteg gyönyörű csokrot a ballagó diákok számára, amiket megrendelnek tőlük. Körbenéztünk a városban, hogy milyen csokrok népszerűek a 2019-es évben.

Idén is hódít a virágretikül

2018-ban találkoztunk Kaposváron először a kis táskákba csomagolt virágokkal, amiket azóta a városban továbbfejlesztettek, és most már számos forma és színvilág közül lehet választani. Alakjából adódóan kítűnő választás, hiszen nem kell attól tartania a lányoknak, hogy kiborul a kezükből a sok csokor. 

Virágboxot a fiúknak is!

Az uraknak is külön készülnek az árusok, hiszen a hölgyek körében annyira népszerű flowerboxokat már sötétebb színű virágokkal és mindenkinek a rá legjobban jellemző dolgokkal dobják fel, így autóval, focilabdával vagy kis italokkal. 

Virágállatkák főszerepben

2019-ben kezdődött a virágmackó őrület a városban, de a ballagások felé sem hagy alább sőt, azóta be lehet szerezni nyúl és kutya társát is, és tökéletesen passzolnak az alkalomhoz, ha feldobjátok őket egy ballagási szalaggal. 

Virágláda

Ha nem csak virágot szeretnél ajándékozni, akkor egy pezsgővel és csokoládéval megpakolt virágládával nem tudsz mellé lőni, főként úgy, hogy egyaránt jó ajándék lányoknak és fiúknak is. 

Tölcsér

Ha nem közeli rokont vagy barátot szeretnél meglepni, vagy csak egy apró virágot ajándékoznál, a tölcsér formájú csokrok tökéletes választások lehetnek, hiszen kinézetük egyszerű, ám közben rendkívül impozáns. 

Válassz kiegészítőt!

Az üzletekben manapság rendkívül nagy a választék kiegészítők terén amivel az 'egyszerű' csokrokat is fel lehet dobni. Míg tavaly kisebb figurákat láthattunk, 2019-ben több nagyobb szőrmók díszíti majd őket, ilyen például a szőrös hasú bagoly is. 

Elsődleges cél, hogy a ballagó ne érezze terhesnek a csokrot/csokrokat, amiket a családtól és barátoktól kap. Ha mindenképpen egy ilyen virágdobozzal lepnétek meg a hölgyet vagy az urat akkor érdemes az ünnepségre egy jelképes virágot vagy csokrot adni és csak az utána lévő ebéden/vacsorán meglepni egy ilyen méretes, ám annál gyönyörűbb ajándékkal a ballagót. 

Reméljük tudtunk segíteni a csokor kiválasztásában!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: