2019. 04. 01., hétfő, 14:21

Kezdődhet az építkezés - Így fog festeni az új Kapos Hotel!

Végre megkapta a szükséges engedélyeket a Kapos Hotel tulajdonosi köre, így április 8-án kezdődhet az átépítés!

Már tippelni sem merünk, hány éve van porondon a Kossuth téren található hotel átépítése, ám most végre révbe ért az átalakítás. Hétfőn már a városi Főépítészeti iroda is rábólintott a tervekre, így a kivitelező megkezdheti a munkát.

 

Az eredeti tervek még így festettek

Ugyan korábban egy másik terv volt terítéken, azt végül a város elkaszálta, mondván a túl sok torony megzavarhatja a Kossuth téren sétálók nyugalmát, és könnyen rosszullétet eredményezhet. Így hát döltek a tornyok, maradt a masszív, komoly stílus vegyítve némi modernizációval.

 

Végül ez a kinézet lett elfogadva

A hotel nem csak kívülről, de belülről is megújul, az előzetes információk szerint mélygarázs és wellness részleg is kialakításra kerül, a tetőtéren pedig nyílik majd egy új étterem is. A szobák is kapnak némi ráncfelvarrást, cél a teljes modernizáció, hogy a hotel ne csak a városban, de az országban is versenyképes lehessen.

 

A wellness részleg is kitesz majd magáért

Az előzetes tervek szerint az átépítés a jövő héten kezdődik, az átadás dátumaként pedig 2020 júniusát jelölték meg. Tudni kell, hogy a hotel, az étterem és a kávézó is csak júniusig üzemel, utána a munkálatok miatt nem lesznek elérhetők a szolgáltatásaik.

 

Hogy tetszik?

Ez a cikk a képzelet szüleménye, áprilisi tréfa, nincs valóságalapja, és szereplői is csak kitalált személyek, akiket nem kapcsoltunk valós emberekhez.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: