2019. 02. 25., hétfő, 10:11

Alapozásra fel! - Kiderítettük honnan a leggyorsabb beszerezni Kaposváron az alapanyagokat, ha építkezni szeretnétek!

A hőmérséklet az előrejelzések szerint 10 fok körül mozog már az elkövetkezendő hetekben, így - bár kicsit félve a márciusi hótól - kijelenthetjük, hogy végre itt a tavasz, mikor beköszönt az otthoni építkezések, tatarozások időszaka. Éppen ezért körbenéztünk a városban, hogy hol juthatunk a leghamarabb építőanyagokhoz. 

Kaposváron a városi viszonylatokhoz mérve jópár tűzép található, ám olyan, ahol nem kell a rendelésre és kiszállításra várni, vajmi kevés. Ezért is vezetett első utunk a Raktár utca irányába, ahol a Kapos-Épker két nagyobb telephellyel is rendelkezik. 

 

 

Ha a tetőt cserélnétek, leraknátok a házatok alapjait, levakolnátok a falakat vagy csak belső munkálatokat végeznétek házatokon akkor mindenképpen náluk kell kezdenetek, hiszen kínálatukban minden, az építkezésekhez szükséges terméket megtalálni, a legkisebb alkatrészektől a legnagyobb elemekig. 

 

 

Az építőanyagok terén néha heteket, de olyan is van, hogy hónapokat kell várni, mire a számunkra szükséges anyagok megérkeznek, ám a Kapos-Épker méretéből adódóan rengeteg áruval operál, így jó esély van rá, hogy azonnal beszerezhetjük azokat a termékeket, amik elengedhetetlenek munkálatainkhoz. A szállítással sem kell bajlódnunk, hiszen a cég járműparkjára sem lehet panasz, kisebb-nagyobb autók gondoskodnak minden nap a folyamatos kiszállításról. 

 

 

Ugyan mi csak egy kevés tégláért mentünk, hogy kirakjunk az udvarba egy pöpec, kissé régimódi szalonnasütögetőt, még így is, hogy 'kishalak' voltunk az építőanyag vásárlás terén, hibátlan kiszolgálásban volt részünk. 

 

 

Ha építkeztek, vagy csak most teszitek le a házatok alapjait, akkor kövessétek be a Kapos-Épker Facebook oldalát, ahol akár kedvezményeket is nyerhettek az anyagokra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: