2019. 02. 12., kedd, 15:00

Tudja meg a város - Megnyitott a Burger & Beer!

A nap, amire annyira vártatok, végre eljött: az Újpiac tér 4. alatt, a néhai Grund Bár helyén megnyitott a Burger & Beer. Kaposvár legújabb vendéglátóhelye a Kapos street food kibővített változatának tekinthető, az utcakaják mellett pedig a prémium sör hullámot is igyekeznek meglovagolni. A nyitás pillanatában néztünk be a trendire pimpelt helyre, és ha már ott voltunk, belekóstoltunk pár újdonságba is.

 

A dizájnt jól sikerült továbbvinni a Kapos street food Noszlopy utcai arculatából, azt a fiatalos, közvetlen érzést, amiért szeretjük őket. Ezzel együtt a megszokott harapnivalókat, így a burgereket, hot-dogokokat, prémium termékeket az összes nagy kedvenccel együtt áttranszportálták, kiegészítve számos izgalmas újdonsággal. 

 

 

Megjelentek a palettán a burritok - csirkés, chilis-babos, vega töltelékekkel -, az extra gofrik - banana split, tarte tatin, peach melba feltétekkel -, és desszertújdonságként a profiterol.

 

Csirkés burritoPeach melba gofri

Érdemes szót ejteni a sörkínálatról, mely a prémium import söröket helyezi előtérbe. Csapról a nagynevű cseh Bernard három féle sörét mérik, és az üveges felhozatal is tartalmaz izgi tételeket, spanyol, ír, angol, német nedűket. 

 

Bernard sörök a csapon - lager, dark, amberKizárólag prémium import sörök az üveges felhozatalban 

Hamarosan jövünk egy kajateszttel is, ti pedig látogassátok meg őket még melegében, ilyen boldogan várnak benneteket:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: