Beküldés

2019. 02. 10., vasárnap, 11:18

Ezek az esküvői torták lesznek 2019-ben a legnépszerűbbek Kaposváron!

Aki a 2019-es évre tervezi a házasságkötést, annak lassan meg kell rendelnie az esküvői tortáját, így gondoltuk, segítünk ebben nektek egy kicsit, és körbenézünk a Slendy Pékség dolgozóinak segítségével, hogy milyen trendek mennek Kaposváron ebben az évben. 

Majdnem 'felöltöztetett' torták

 

 

Idén a 'naked cake'-nek, azaz a csupasz tortáknak a továbbfejlesztett változata igazán nagy népszerűségnek fog örvendeni. Ezek a sütemények attól lesznek igazán trendiek, hogy csupasz társaikhoz képest több krém kerül rájuk, így a tészta csak pár helyen kandikál ki. 

 

Absztrakt torták

 

 

Azoknak, akik a különlegesebb darabokat kedvelik, tökéletes választás lehet az aszimmetrikus torta, amiknek fő jellemzője, hogy egyik oldalukon óriási díszítőelemekkel, jelen helyzetben virágokkal látják el őket. 

 

A népszerű csupasz

 

 

A vintage jellegű esküvőkre az idei szezonban is a csupasz torták lehetnek a megfelelő választások, amiknél a díszítéssel és a tészta színével kapcsolatban lehet játszani. 

 

Kérd csomagban!

 

 

Ha igazán összehangolt süteményes asztalt szeretnél a nagy napra, a Slendyben a több emeletes daraboktól a mini tortákon át, a pohár desszertig igazán egységes kinézetről tudnak számotokra gondoskodni. 

 

Gyöngyös frosting

 

 

A 2019-es év egyik nagy visszatérője a gyöngyökkel ellátott torta, azaz a gyöngyös frosting díszítés. Érdemes megfontolnotok, ha már a ruháitokon vagy a rendezvényterem motívumaiban megjelennek a gyöngyök, akkor összehangoltan a torta tekintetében is olyat rendeljetek magatoknak. 

 

A hangsúly a formákon van

 

 

Az idei év egyik legkülönlegesebb tortákon megjelenő motívuma a sütemény egyik emeletén megjelenő kör, négyzet vagy háromszög alakú díszítés, tökéletes választás lehet mindazoknak, akik a megszokottaktól eltérő darabot szeretnének az esküvőjükre. 

 

Festékes frosting

 

 

A torta, főleg az esküvői torta készítés alapjáraton is művészet, de 2019-ben az ecsettel festett minták is nagyon fognak menni. 

 

A letisztult 

 

 

Az igazán királyi esküvőkhöz a letisztultabb, bronz, ezüst, illetve arany színek jelennek meg a fehér árnyalatai mellett az esküvői tortákon, illetve egy - két textúra megjelenítésével is gyönyörű külsőt lehet elérni. 

 

Telefonszám: 06 30 443 0464

Email: torta@slendypekseg.hu

Facebook: https://www.facebook.com/SlendyPekseg/

 

Nektek melyik torta tetszik a legjobban?

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!