2019. 01. 31., csütörtök, 11:53

Mezítlábas Illatösvényt alakítanak ki tavasszal a Városligetben - Segíts te is, hogy elkészülhessen!

A kaposvári Lions Club egy Mezítlábas Illatösvény kialakítását tervezi a Városligetbe, amit a Tesco "Ön választ, mi segítünk" projektjébe is neveztek. Az ösvényt a kaposvári gyerekek számára alakítanák ki, és elkészüléséhez most ti is hozzá tudtok járulni!

Az úgynevezett Kneipp-ösvényt főleg az iskolásoknak és az óvodásoknak alakítanák ki, amelyen mezítláb kellene járkálni, hiszen eltérő anyagokból, így homokból, kövekből és kavicsokból alakítanák ki, amik más és más módon stimulálják a talpat, frissítve így a szervezet működését, felpezsdítve a vérkeringést és jótékonyan hatva az egészségre.

 

 

 

A kaposvári Tesco bejáratánál alakítottak ki egy gyűjtőpontot, amibe a vásárlásnál kapott zsetonokat be tudjátok dobni, így pedig elősegíteni a létrehozását, hiszen ha több lesz a zseton mint a Dombóváron február 17-ig, akkor elkészül az ösvény.

 

 

A program elindulása óta számos kaposvári óvoda is beszállt, hiszen sok csoportban már készítik a gyerekek a saját festett köveiket, hogy részesei lehessenek Kaposvár első Mezítlábas Illatösvényének. 

 

 

Szerintünk ez egy szuper kezdeményezés, segítsetek ti is pár zsetonnal a Tescoban!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: