Hirdess ingyenesen, legyen tiéd a hónap vállalkozása! - Indul az I. Kaposvári Marketing Párbaj!

2019. 01. 21., Hétfő, 14:04

Hirdess ingyenesen, legyen tiéd a hónap vállalkozása! - Indul az I. Kaposvári Marketing Párbaj!

Egészen különleges módon próbálja meg felhívni a marketing és kommunikáció fontosságára és a vásárlószerzési erőre a kisvállalkozók figyelmét a Heti Akciók.

Februártól startol el az I. Kaposvári Marketing Párbaj, melynek lényege, hogy a helyi kisvállalkozások ingyenesen hirdethetnek a Heti Akciók oldalán sőt, cserébe még pontokat is gyűjthetnek melyekért értékes nyeremények járnak. A vállalkozások ezáltal egyre több helyi lakost érhetnek el online, a cég felületén keresztül, hirdethetik akcióikat és kedveltethetik meg magukat a Kaposváriakkal.

A verseny 3 hónapon keresztül tart, mely során heti szinten kell az üzleteknek megjeleníteniük hirdetést az oldalon, amely lehet akció, termék, extra szolgáltatás vagy bármi, ami érdekes lehet a kaposvári célközönség számára. A cél az, hogy ezek a hirdetések minél kreatívabbak és egyediek legyenek, hiszen pontok járnak a teljesítményért. Minden hónapban pontozzák a hirdetések számát, a kreativitást és a generált Facebook aktivitást, melyet a hónap végén összesítenek, a győztes pedig kiérdemli a Hónap Vállalkozása címet, kap egy ingyenes grafikai szolgáltatást, banner megjelenést és egy balatoni borcsomagot is.

Regisztrálni és hirdetni is lehet már a Heti Akciók oldalán, de menet közben is be lehet csatlakozni, viszont a pontszámítás csak február elsejétől kezdődik meg. Régi, jelenlegi és az új üzletek csatlakozását is várják az ingyenes verseny során, EZEN a linken.

Te vagy a város legjobb marketingese? Most mutasd meg!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: