2018. 12. 28., péntek, 10:45

Megérkeztek az első képsorok az épülő Star Wars kalandparkról!

Még a tavalyi év során ejtett el néhány morzsát egy bizonyos Star Wars parkról a Disney, amiről azóta egyre több dolgot szivárogtattak ki, ám végre már szemügyre is vehetjük, mi épül a tengerentúlon! 

A Disney, mióta megszerezte a LucasFilmet, és vele együtt minden idők talán legnépszerűbb filmsorozatát a Star Warst, azóta dédelgeti az álmát, hogy létrehoz egy vidámparkot, eme csillagközi univerzum mintájára. A rajongók egyszerre kaptak a szívükhöz a hír hallatán, így őket arra kérjük, hogy most kapaszkodjanak meg, hiszen megérkeztek az első képsorok a Star Wars: Galaxy’s Edge névre keresztelt vidámparkról.

 

 

Ugyan túl sok mindent nem láthatunk még a videóban, azért a park két szeletéről már lerántották a leplet. A floridai Disney Word Resort területén épülő, jövő nyáron nyíló park két kiemelt látványossága a Millennium Falcon: Smuggler’s Run nevű, illetve a Rise of the Resistance nevű ride lesz. Ezekben a látogatóknak különböző gépeket kell irányítaniuk - igen többek közt az Ezeréves Sólymot is!!4!4! - sőt, az új széria gonoszával, Kylo Rennel is farkasszemet nézhetnek.

 

 

A park a Batuu bolygóra hajaz majd, lakókkal lesz megtelítve és minden egyes része működni, élni és lüktetni fog a készítők szerint. A Disney a projektet csak úgy jellemzi, hogy a valaha épített leginkább magával ragadó élményben lehet része annak, aki jövő nyártól felkeresi a galaxis eme szeletét.

 

Ebben mondjuk pont nem kételkedünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: