Egy hely, ahová minden Star Wars rajongónak el kell mennie egyszer – Épül a Star Wars Land!

2017. 12. 11., Hétfő, 10:29

Egy hely, ahová minden Star Wars rajongónak el kell mennie egyszer – Épül a Star Wars Land!

Teljes Star Wars lázban ég a világ, hiszen a héten mutatják be a csillagközi kalandok legújabb epizódját, Az utolsó jedit. Eszünkbe jutott, hogy pár évvel ezelőtt a Disney egy Star Wars Land nevű projektről susmogott, ezért rá is vetettük magunkat a témára, és összeszedtünk nektek néhány dolgot, amit tudni kell a hamarosan elkészülő ínyencségről.

Egy teljesen új világ

Mivel az alkotók nem akartak egy, már a közönség által megismert bolygó alapján építkezni, ezért egy teljesen új világot álmodtak meg. Szerencsére azért befért az ismeretlen világba néhány jól ismert dolog is, mint például a Millennium Falcon, ami teljes egészében bejárható lesz. A látogatók egy csatába is belecsöppenhetnek, az első rend és az ellenállás erői élőben fognak a területen háborúzni.

Egy igazi, lüktető kisváros lesz

A Star Wars Land alkotói a várost feltöltő emberekre is gondoltak. A területen minden valódi lesz, működni fognak a piacok, lesz helyi kereskedelem, éttermek és bárok fognak üzemelni, amelyekben a már megismert idegen fajok egyedei, valamint új, még nem látott karakterek is múlatják majd az időt, lehet, hogy épp a Cantina már jól ismert dallamai mellett. A bárokban akár a jól ismert kék tejet is szürcsölhetjük majd, ami várhatóan nem fog a fejünkbe szállni.

Összepakoltatok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: