2018. 12. 19., Szerda, 12:05

Sose találnád ki mi az idei év slágerterméke!

Közölt pár érdekes infót vásárlóiról az Extreme Digital, amely jelenleg talán az ország egyik, ha nem a legnépszerűbb webáruháza.

Ebből több okosságot is le lehet szűrni, mint például, hogy ma már többen rendelnek okostelefonról mint számítógépről, hogy a magyarok kosara átlagosan 38 ezer forint értékű, amit általában készpénzben vagy kártyával fizetnek, az online bankkártyás fizetés továbbra sem népszerű,  ráadásul a vásárlók 53%-a még mindig a kiszállítást részesíti előnyben.

Ám a számok tengerében kitűnt számunkra egy igencsak érdekes adat is, hiszen amellett, hogy a legnépszerűbb termékkategóriák idén is a televíziók, okostelefonok és a notebookok voltak, azért volt egy termék, amely rendkívüli népszerűségnek örvendett. Magunk se gondoltuk volna, de most hogy megláttuk ezt a retró NDK szendvicssütőt, elkapott a vágy, hogy rendeljünk is belőle egyet, hiszen lehet bármennyire menő vagy extravagáns egy szendvicskészítő, mi máig ezekben a retró készülékekben bízunk!

A Crown CEPG-800-as régen az NDK-ban készült, mára már Kínából származik, ráadásul jóval biztonságosabb és kicsit modernebb is mint elődje, viszont a kinézete és a funkcionalitása miatt számunkra több mint megnyerő, az áráról nem is beszélve!

KELL!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: