2018. 12. 19., Szerda, 16:01

Kiderült: a Kapos Street Food költözik a Grund helyére! - Mutatjuk mivel készülnek

December elején írtunk róla, hogy a Grund bár helyén valami új dolog van készülőben, akkor megígértük nektek hogy utánajárunk mi lesz az. Idáig nagy volt a titkolózás, de miután szerda délután felkerült a Kapos street food logója az épületre, a legfontosabb kérdés megválaszolásra került: bizony ők költöznek át a sorról! De sok minden mást is megtudtunk.

- A vendégek által megszokott harapnivalóink, így a burgerek, hot-dogok, prémium termékek az összes nagy kedvenccel együtt jönnek át velünk a Beer & Burger-be, sőt a kínálat kibővül sok-sok újdonsággal és nagyobb hangsúlyt kapnak a desszertek is.

- árulta el nekünk az üzletvezető.

Cseh és ír habokat szelhetünk majd

Megtudtuk még tőle, hogy az új helyen az ételek mellett nívós sörök is a hűtőkbe kerülnek, például cseh és ír nedűk, és titokzatosan hozzátette még, hogy készülnek számos italkülönlegességgel is.

Villanygitár, e-zene! 

Az év elején nyíló Street Food Burger & Beer nagy hangsúlyt helyez a zenére, azon belül is a helyi tehetségekre. Hétvégente élőzene is társul majd az enni-innivalók mellé a legkülönfélébb irányzatokban, így az acoustic session-ök mellett könnyen belefuthattok egy-egy DJ szettbe is.

Még mindig nem sikerült az ablakon bekukkantatunk, de enélkül is egyre jobban hangzik ez... Mikor nyitnak már?!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: