Beküldés

2018. 12. 05., szerda, 13:32

Eltűnt egy 11 éves kaposvári kislány! - A rendőrség a lakosság segítségét kéri!

December 3-án hétfőn tűnt el a 11 éves kaposvári kislány, Sárközi Natália. Szülei utoljára otthon látták, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem adott magáról, így a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Sárközi Natália kaposvári lakos eltűnése miatt, aki 2018. december 3-án otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

 

 

Sárközi Natália 152 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú barna hajú és barna szemű. Eltűnésekor kék, rózsamintás tornacipőt, fehér kabátot és fehér, rózsamintás hátizsákot viselt.

 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható 11 éves lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek.

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!