2018. 11. 30., péntek, 16:32

Ezennel hivatalosan is megnyitjuk a kaposvári forralt bor-szezont!

December 2-án vasárnap kezdetét veszi a Kaposvári Advent és felveszi karácsonyi ruháját a város. A Kossuth téren és környékén egész héten serényen dolgoztak hogy az összes bódé a helyére kerüljön, több ki is nyitott közülük péntek délelőtt. Hölgyek-urak, mostantól itt a lehetőség ha egy romantikus forralt borozásra vágytok!

Persze nem csak a lélekmelegítők miatt érdemes már ma este ellátogatni a Kossuth tér környékére, hiszen a hangulat már egészen karácsonyi, és a bódék kínálatában sok gyönyörű portékát találni. 

 

 

Egy italokat mérő hölgy elárulta, hogy az este beköszöntével egyre többen látogatják pultját, a fehér és vörös bor mellett a rozéból valót is nagyon dícsérik, de az alkoholmentes melegítőkért is sokan megállnak pár perce. A legnagyobb sztár persze most is a kürtőskalácsos, ahol már napközben is többször feltorlódtak az édesszájú vásárlók, és a szaloncukokat is sokan keresik.

 

 

 

Az általunk megkérdezett hölgy ma este egészen 22 óráig vár forró italaival, így munka után még egy kis heverészésre is jut időtök mielőtt először kóstoltok bele a karácsonyi hangulatba!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: