2018. 10. 21., Vasárnap, 07:36

Éjjel kihirdették ki a "legjobb" 100 DJ a világon - Na vajon ki a fene lett az első?

Szombat éjjel kihirdették a világ legismertebb DJ-szavazásának idei végeredményét. A lista már jó ideje csak az EDM sztárokról szól, így nem különösebben mérvadó, és az idén nem is született nagy meglepetés, az első helyen - immár harmadik éve - Martin Garrix végzett.

A díjakat az Amsterdam Arena-ban adták át az Amsterdam Dance Event keretein belül. 

Idén 1,2 millióan szavaztak, 200 000-el többen mint tavaly. A legtöbb szavazat az EDM nagyhatalom Egyesült Államokból érkezett, majd az Egyesült Királyság, Brazília, Mexikó, Olaszország, Németország, Belgium, Hollandia, Franciaország és Spanyolország következik.

A top 10-ben nem volt nagy változás, hacsak az nem, hogy Armin Van Buuren a 3. helyről a 4.-re esett vissza, de ebbe belejátszhat bejelentése, miszerint határozatlan időre szünetelteti világkörüli turnéját.

Az első ötvenben elvétve találni valamirevaló dj-t, aztán csak feltünedezik pár minőségi név, mint az Above & Beyond (51.) , Carl Cox (53.) , Deadmau5 (59.), Richie Hawtin (61.), Adam Beyer (71.) Ferry Corsten (75.), Andy C. (90.) Solomun (91.), Markus Schulz (93.)

Senkiháziak kezében van a popszakma.

A teljes lista ITT

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: