2018. 10. 08., hétfő, 13:05

Integettél a kamerának? - Frissült a kaposvári Google Street View!

Még májusban számoltunk be róla, hogy Magyarországra érkeznek a Google autói, amelyek az utcákat hivatottak befotózni a Street View alkalmazás frissítésének céljából.

A fotózás befejeződött, a fejlesztők pedig már hozzá is adták a friss képeket a térképekhez, így Magyarország, és vele együtt Kaposvár utcaképei is aktualizálódtak. Városunk képei alapján az autók nálunk május és június között cirkáltak, így nagyon szép kis nyári arculatot kapott Kaposvár az eddigi komor téli képekhez képest. 

 

 

Az összes utca nincs még frissítve, hiszen fokozatosan kerülnek be a képek, ám így is nyugodtan lehet kalandozni digitálisan városunk utcáin. Ha valaki emlékszik, merre járt amikor látta a Google autóit, nézzen gyorsan utána a térképen, hátha készült egy tökéletes sztárfotó a Facebookra! Ha pedig valamilyen vicces, vagy érdekes fotóval találkoztok a város utcáit böngészve, ne tartsátok meg magatoknak, küldjétek el gyorsan nekünk, had nevessünk mi is! 

 

 

Egyébként úgy tűnik, hogy gyalogos kamera nem érkezett hozzánk, hiszen a sétálóutca továbbra is a 2011-es téli arculatát mutatja, de lehet, hogy idővel ezek is frissülnek majd. 

 

Ami késik nem múlik!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: