2018. 09. 04., Kedd, 13:22

A világ legismertebb filmzene-szerzőjének koncertjét hallgathatod Kaposváron!

Szeptember 28-án egészen egyedülálló előadással készül a kaposvári Kultik mozi.

Eddig nem nagyon volt divat, hogy kaposvári moziban koncertfelvételeket tekinthessünk meg, ám az új Kultikban nagyon úgy tűnik, hogy erre is lesz majd lehetőségünk. Első alkalommal nem is akármilyen kocertfilmet fognak levetíteni nekünk, hiszen a világ legismertebb és legfelkapottabb filmzene-szerzőjének, Hanz Zimmernek a a prágai koncertjét láthatjuk majd.

A zeneszerző alkotásaival biztos, hogy mindenki találkozott már, hiszen olyan filmek zenéit szerezte mint a Gladiátor, a Csillagok között, a Da Vinchi Kód, a Karib-tenger kalózai, a Scherlock Holmes, a Sötét lovag trilógia, az Oroszlánkirály, Az utolsó esély, az Eredet vagy a Batman Superman ellen. Órákig folytathatnánk még a sort, de sokkal hangulatosabb, ha a koncert alatt kapjuk fel a fejünket egy-egy ismertebb alkotás során.

Hans Zimmer tavalyi Európa-turnéjának prágai állomásán rögzítették a filmet, amelyen 2,5 órán keresztül 72 zenésszel karöltve játszik a művész 17.000 néző előtt. Az egyedülálló vetítésre, ITT tudtok helyet foglalni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: