2018. 08. 30., Csütörtök, 16:02

5+1 film amit idén még mindenképp látnotok kell!

Reméljük nem vertétek el minden pénzeteket a nyáron, hiszen látva az idei felhozatalt, a mozik pénztárainál még számítanak néhány ezresre.

Predator - A ragadozó - Szeptember 13.

Nagyon nem is kell ragozni, miért is kellene ezzel kezdeni a szeptembert, hiszen több év után végre újra éled a Predator sorozat, és Shane Black egy igazán ütős kis vadászattal örvendeztet meg minket, amely során a ragadozók minden eddiginél erősebbek, így fel kell kötnie a gatyáját azoknak, akik meg szeretnék állítani a genetikailag módosított lényeket. Várós!

Venom - Október 4.

Pókember legfőbb ellenfele végre saját filmet kap, ráadásul nem is akármilyen színésszel a főszerepben, hiszen Tom Hardy bújik majd Eddie Brock szerepébe. Az első előzetesek elég biztatóra sikerültek, Venom rendesen oda fog pirítani ellenfeleinek, amit reméljük majd eredeti nyelven is láthatunk majd Kaposváron, hiszen a Méreg hangja elég vérfagyasztóra sikeredett…

22 mérföld - Október 25.

Nem tűnik nagy távolságnak, ám úgy megtenni, ha az emberre a világ legveszélyesebb bűnözői vadásznak, már nem könnyű. Mark Wahlberg végre egy számára tökéletes akciófilmmel tér vissza a vászonra, mely során egy olyan embert kell leszállítania időben, akinek információi az egész világra veszélyt jelentenek. A történet elég feszes tempójú zúzdának körvonalazódik, főleg olyan színészekkel a csapatban mint John Malkovich, Lauren Cohan, Iko Uwais és Ronda Rousey.

Creed 2. - November 29.

Az első film sikerét látva várható volt, hogy lesz folytatása Adonis Johnson történetének, akit a legendás Rocky készít fel a mérkőzésekre. Ez alkalommal azonban egy olyan ellenfél tűnik fel, aki könyörtelenebb mint eddig bárki, ezért szerettei nem tartják jó ötletnek, hogy Adonis újra a kötelek közé merészkedik, ám számára ez nem csak egy meccs. Személyes bosszúra készül, amit apja gyilkosának fián készül végrehajtani a ringben, de nem biztos, hogy Viktor legyőzésére képes lesz a nagy Apollo gyermeke.

Aquaman - December 13.

Atlantisz királya már bemutatkozott számunkra az Igazság Ligája során, ám a Jason Momoa által megformált karakter megérdemli, hogy egy saját filmben csillogtathassa meg tudását. Ugyan nagyon sokáig nem mutattak egy képkockát sem a filmből, de mindezt meg tudjuk bocsájtani James Wan rendezőnek, látva az első előzetest a víz alatti világról. Arthur Curry harca féltestvérével rendkívül látványos akcióorgiának ígérkezik, amelyet karácsony előtt még pont be tudunk fogadni.

Űrdongó - December 20.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Transformerek lassan el lesznek felejtve filmes körökben, látva a legutolsó alkotás bukását, ám az egyik legkedveltebb karakter még kap egy utolsó utáni esélyt. A kis sárga ördög első kalandjait viszik most vászonra, amikor még nem tud a világ a Transformerek létezéséről, így a fiatal lány igencsak meglepődik, mikor apró bogárhátúja egyik nap életre kel. Az első képsorok igencsak biztatóak, ezúttal nem csak a zúzás és a rombolás lesz porondon, hanem Űrdongó félelmei és a humor is helyet kap majd az egész estés moziban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: