Beküldés

2018. 08. 29., szerda, 09:47

10 sulis kellék, amikkel sokkal könnyebben megy majd a házifeladat-készítés!

Mert sajnos arról a fránya házi feladatról is meg kell emlékeznünk így pár nappal a sulikezdés előtt... De ha már házit írunk, csináljuk stílusosan, vagy legalább szórakoztatóan, ehhez segítünk összeválogatni pár jófej cuccot a Megapapír boltjából!

#1 Törhetetlen vonalzó

 

Nem, ezt nem a könyörtelen, körmöst osztogató tanároknak fejlesztették ki, hanem nekünk, akik szeretik minden másra használni a vonalzót, mint ami az eredeti funkciója. 30 cm örökkévalóság.

 

#2 Frixion törölhető toll

 

Hagyd a vázlatot és írj rögtön tollal! A toll végén található radír könnyedén semmissé teszi az újgenerációs tintát, csak semmi para!

 

#3 Vidám ollók 

 

Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való! Felejtsétek el ezt a mondókát, mert ezeket az ollókat kifejezetten gyerekeknek szánták. Melyik a kedvenc sportod? Foci? Kosárlabda? Rögbi? Válassz egyet és garantáltan mókásabb lesz a papírvagdosás!

 

#4 Vidám öntapadós jegyzettömmbök

 

Akinek nincsen esze, legyen notesze! Vagy legalább egy kacsás jegyzettömbje, hogy felírhassa rá mit nem kéne másnap otthon felejteni!

 

#5 Tartályos ceruzahegyező radírral

 

Annyira cukik ezek a kis kapszulák, hogy alig várod, hogy kicsorbuljon a ceruzád! A tartálynak hála nem kell összeszedegetned a szanaszét hulló forgácsokat, és egy cserélhető radírt is elrejtettek az alsó kupak alatt.

 

#6 Multi ceruzahegyező

 

Kis ceruza, nagy ceruza, közepes ceruza - ez a 3 lyukú, tartályos cerkahegyező bármelyiket újra hegyesre varázsolja pár forgatás után, és mehet tovább a házi írás!

 

#7 Lizzy írószertartók

 

Ezekből az írószertartókból örömmel veszed majd ki a tollat, ceruzát, legyél kutyus, Jégvarázs, autó vagy hadsereg fan!

 

#8 Törölhető fehér tábla kiegészítőkkel

 

Ezzel a kétoldalú - kockás/sima - táblával igazi élmény a gyakorlás. Ha betelt, csak töröld le és újból tiszta lappal indulsz!

 

#9 Videotip kiemelő filcek

 

Nehogy nekiállj bemagolni több oldalnyi tananyagot! Ez a sokszínű kiemelő filc készlet segít megtalálni a lényeget a sorok között!
 

#10 Quattro Colori címkönyv

 

Megakadtál a házifeladat-írás közben? Kérj telefonos segítséget! Csapd fel a füzetet a megfelelő haver kezdőbetűjénél és tárcsázz!

 

Apropó, megvan már az idei tolltartó? Ha nincs, kattints ide, segítünk választani!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!