2018. 08. 22., szerda, 17:00

Te tudod már milyen tolltartóval vágsz neki a sulinak? - Mutatjuk a legállatibb darabokat!

Nemrég összeszedtük a város legmenőbb iskolatáskáit, így most arra gondoltunk, hogy kiválogatjuk a szerintünk legmenőbb tolltartókat is. A 2018-19-es tanév kicsit több, mint egy hét múlva kezdődik, így aki még nem tudja milyen tolltartóval vágjon neki az iskolának, annak adunk egy kis segítséget.

Kaposvár egyik legnagyobb kínálatavál rendelkező üzletébe, a Megapapírba vezetett az utunk, és 10 tolltartót választottunk ki a nem kicsi felhozatalból, amik szerintünk a város legmenőbb darabjai. 

 

Sütiszörny

 

Egy alumínium tolltartó igen jó választás lehet, hiszen nem szakad, és lejön róla minden firka, ez a kivitel pedig egyszerűen eszméletlenül cuki. 

 

Vintage

 

Ezt a nagyon ízléses vintage stílusú tolltartót alsósoknak ajánlanánk, akiknek rengeteg színes és fekete ceruzára van szüksége a suliban, hiszen ebbe tutira minden belefér.

 

A foci szerelmeseinek

 

Minden kissrácnak, aki szereti a rúgni a bőrt tökéletes darab lehet, hiszen tágas, és nagyon szuperül néz ki rajta a kidomborodó háló a labdával. 

 

Rubik kocka

 

Olyan fiúknak, akik nem szeretnének az original alakú tolltartóval iskolába járni, ez egy szuper alternatíva lehet.

 

Egyszarvú

 

Minden kisleány szereti az egyszarvút, hát megtaláltuk nekik a tökéletes darabot. 

 

Éljenek a kalózok!

 

Ezt is a dombornyomott minta miatt választottuk, tágas darab, így minden alsó tagozatost ki tud szolgálni.

 

Mackó mánia

 

Nem szerettük volna kihagyni a rózsaszín tolltartókat sem, amik a picik kedvencei lehetnek. Belsőre ez kicsit szűkösebb, de a színes ceruzák tárolására bőven alkalmas. 

 

Tapsi Hapsi

 

Azok, akik nem az újhullámos meséken nőttek fel biztos imádni fogják az óriási Tapsi Hapsi fejes tolltartót, de a társait is megtaláljátok az üzletben, úgy mint Csőrike és Szilveszter.

 

OMG

 

A kissé neszesszerre hajazó tolltartót a felirattal, illetve a csillogó küllemével biztosan imádni fogják a nagyobbacska lányok. 

 

Smiley

 

A hangulatjelek idén nagyon mennek a táskák terén éppúgy, mint a tolltartók között.

 

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: