2018. 08. 15., szerda, 11:43

Hétvégén jön a II. Kaposvári Kézműves Sörünnep! Belenyaltunk a Kaposfest sörébe!

A Kaposfest az Erzsébet Sörházzal közreműködve idén is megrendezi a Kaposvár Kézműves Sörünnepet, mégpedig augusztus 17 és 18. között. A helyszín idén az Erzsébet Sörház lesz, ahol a tavalyihoz hasonlóan finomabbnál finomabb nedűkkel várnak majd benneteket. 

 

A második Kaposvári Kézműves Sörünnepen elhozzák nektek a régió legjobb kisüzemi sörfőzdéinek termékeit, lesz gluténmentes, világos, felső erjesztésű, könnyed nyári Pale Ale, és világos szűretlen Lager is.

 

 

A Kaposfestre kikísérletezett ínyencség idén a „KF No.9”, a megszokott sörkóstoló során pedig gyümölcsös különlegességekkel is találkozhattok majd, valamint több, mint 40 féle üveges sörből is választhattok pénteken és szombaton. 

 

 

A sörház előtti területre számtalan asztalt és sörpadot kihelyeznek majd, hogy mindenki elférjen, az épület előtt mobil csap is lesz, és hangulatos díszítést kapnak a fák. 

 

 

Mi már most belekóstoltunk a fesztiválra készült, igazán finom Kaposfest sörbe, ami ti is lemeozhattok egy kóstoló keretein belül már az Erzsiben.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: