2018. 08. 09., Csütörtök, 11:17

Videochat közben tudod alázni a haverokat a Messengeren!

Már magunkon is észrevettük, hogy bizony egyre gyakrabban használjuk a Messenger videochat funkcióját, amely az utóbbi időszakban jelentős fejlesztéseken esett át.

Nem is csoda, hiszen a Facebook megpróbál minden platformot az uralma alá hajtani, és a videochat funkció az, ahol még nagyon gyerekcipőben jár a csapat. Legalábbis ezt hinné az ember, mégis elég gyorsan cseperedik ez a kölyök is, hiszen a Messengeres videó hívások is már legalább annyira, ha nem jobban megbízhatók mint a Viber vagy a Skype ezen funkciói, ráadásul mivel a legnépszerűbb csevegő szoftverről van szó, még csak váltanunk se kell az alkalmazások között, ha üzengetés helyett videochatelni szeretnénk.

De ami jól működik, azt nem szabad elhanyagolni sőt, mindenképp szükséges folyamatosan csinosítgatni. Ez pedig nagyon jól megy a fejlesztőknek, hiszen most is egy teljesen egyedülálló, mégis vicces funkciót készek bevezetni, amely feldobhatja a beszélgetések ezen formáját. A kiterjesztett valóság segítségével a Messenger mostantól játékokat is tud futtatni a hívások közben, amelyeket arcunkkal tudunk majd irányítani.

Elsőként az Asteroids Attack és a Don’t Smile érkezik, előbbiben egy űrrepülővel tudunk majd lavírozni orrunk segítségével, utóbbiban pedig meg kell állnunk, hogy beszélgetőpartnerünk előtt mosolyodjunk el. Ezeket majd idővel a Beach Bump és a Kitten Kraze fogja követni a következő hetekben, amelyek szintén tartogatnak magukban némi potenciált. Nekünk egyébként tetszik az ötlet, valóban egészen egyedi felturbózása a kapcsolattartás videós formájának.

Játékra fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: