Láttál már tengeralattjárót Somogyban? Nem? Mi most találtunk egyet Bodrogon!

2018. 08. 02., csütörtök, 17:46

Láttál már tengeralattjárót Somogyban? Nem? Mi most találtunk egyet Bodrogon!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szombaton rendezik meg a Bodrogi vadulást, melynek során bárki megnézheti a környék egyik legnagyobb és legújabb látványosságát, a 41 méteres német tengeralattjárót! Hogy jobban el tudjátok képzelni miről is van szó, gyorsan kiugrottunk lecsekkolni.

 

A srácok a bodrogi tavacskába engedtek egy II. világháborús 41 méter hosszú német U-Boat II A típusú tengeralattjárót, amelyen már lassan 8 hónapja folyamatosan dolgoznak. Az óriási jármű csendesen pihen a víz felszínén, miközben belsejében máig serényen dolgoznak a srácok, hogy minden elkészüljön szombatra, amikor bárki szemügyre veheti majd a monstrumot.

 

 

A tengeralattjáró egyébként egy szabadulószoba lesz, amely várhatóan szeptembertől lesz kipróbálható, és ez tényleg egy olyan élmény lesz, amelyre a környéken még nem volt példa. A vasszörny miközben belsejéből próbálunk kijutni mozgolódik, és a hang és speciális effekteknek hála tényleg úgy érezhetjük magunkat benne, mintha épp a tenger fenekén úszkálnánk a háború során. Extraként kapott egy óriási paintball gépágyút is, amellyel elláthatjuk a felénk közelítő ellenségek baját.

 

 

Azonban a srácok nem csak a tengeralattjáróra adtak, az egész környéket ennek szellemében alakították ki. A túlparton találni egy nagyon menő II. világháborús repülőgép roncsot, de találkoztunk katonai vízibiciklivel is, amivel azért csak végső esetben menekülnénk a mosntrum elől. Egy szó mint száz, szombaton Bodrogon mindenki a saját szemével meglesheti az óriást, amelyet nem minden nap látni élőben.

 

 
Ki merészkedik a belsejébe szombaton?
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: