2018. 06. 25., Hétfő, 10:09

Ilyen időjárás jelentést még tuti nem láttál! - Villanyoszlopok és autók hullottak az égből a műsor alatt

A szélsőséges időjárási körülményeket kívánja bemutatni a The Weather Channel új műsoraiban, melynek most ment le az első adása, és amit láttunk, azt örökre megjegyezzük.

Ha azt hittük, hogy az időjárás jelentések nem tudnak már hova fejlődni, akkor nagyot tévedtünk. Elég csak megnézni a Weather Channel hétvégén debütált újféle módszerét, amely szó szerint a stúdióba hozza az időjárást.

Jim Cantore meteorológus tartotta az első bemutatót, amely a Módosítitt Fujita skálát volt hivatott bemutatni testközelből. A műsor során egy tornádó életútját ismerhettük meg, a kialakulás pillanatától az elvonulásáig, eddig nem látott módon illusztrálva minden veszélyforrást.

A stúdióban landoló autó, a kidőlt villanyoszlop majd az utolsó képsorokon látszó katarzis mind-mind valósághűen lett ábrázolva, ezáltal talán jobban megmarad a nézőkben is, hogy mire kell egy tornádó során vigyáznunk. A realisztikus látványokért a már játékokban is megismert Unreal engine felelős, amely úgy tűnik, elhozta számunkra a tévéműsorok jövőjét.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: