2018. 06. 11., Hétfő, 09:15

Búcsút vehetünk a Messenger legidegesítőbb funkciójától

Nagyon úgy tűnik, hogy a Facebooknál végre elkezdtek hallgatni a felhasználók véleményére, hiszen ezúttal is egy olyan változásról tudunk beszámolni, amely sokakat idegesített mióta bevezették.

A Messenger nagyon szeret számunkra folyamatosan értesítéseket küldözgetni, és mivel ezek megjelenési formája nem különbözik az üzenetektől, rögtön rá is lesünk az alkalmazásra. Ekkor látjuk csalódva, hogy csak egyik ismerősünk csatlakozott a Messengerhez és integethetünk neki, vagy pedig valaki visszajelölt bennünket, és mostantól tudunk vele az üzenetküldőn keresztül is kommunikálni.

Eddig is megvoltunk ezen információk nélkül, de természetesen a platform célja, hogy növelje az aktivitást, és ha ezt ilyen üzenetek bombázásával érheti el, akkor meg is teszi. Ám most végre visszavesznek kicsit, és ugyan a funkció megmarad, de korlátozva lesz. 

Az algoritmus ugyanis mostantól figyelni fogja, hogy megnyitjuk e ezeket az üzeneteket, vagy reagálunk e rájuk, és ha nem tesszük, szépen lassan eltünedeznek, és nem kapunk már ilyen esetekben értesítéseket. Azoknak viszont, akik szeretik ezt a funkciót és gyakorta integetnek társaiknak ilyen módon, megmarad a lehetőség, hogy a jövőben is értesítést kapjanak új kapcsolataikról.

Végre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: