Beküldés

2018. 06. 11., hétfő, 09:15

Búcsút vehetünk a Messenger legidegesítőbb funkciójától

Nagyon úgy tűnik, hogy a Facebooknál végre elkezdtek hallgatni a felhasználók véleményére, hiszen ezúttal is egy olyan változásról tudunk beszámolni, amely sokakat idegesített mióta bevezették.

A Messenger nagyon szeret számunkra folyamatosan értesítéseket küldözgetni, és mivel ezek megjelenési formája nem különbözik az üzenetektől, rögtön rá is lesünk az alkalmazásra. Ekkor látjuk csalódva, hogy csak egyik ismerősünk csatlakozott a Messengerhez és integethetünk neki, vagy pedig valaki visszajelölt bennünket, és mostantól tudunk vele az üzenetküldőn keresztül is kommunikálni.

 

Ezekről az értesítésekről kell mostantól lemondanunk

Eddig is megvoltunk ezen információk nélkül, de természetesen a platform célja, hogy növelje az aktivitást, és ha ezt ilyen üzenetek bombázásával érheti el, akkor meg is teszi. Ám most végre visszavesznek kicsit, és ugyan a funkció megmarad, de korlátozva lesz. 

 

Most komolyan? Ki szokta így köszönteni új ismerőseit?

Az algoritmus ugyanis mostantól figyelni fogja, hogy megnyitjuk e ezeket az üzeneteket, vagy reagálunk e rájuk, és ha nem tesszük, szépen lassan eltünedeznek, és nem kapunk már ilyen esetekben értesítéseket. Azoknak viszont, akik szeretik ezt a funkciót és gyakorta integetnek társaiknak ilyen módon, megmarad a lehetőség, hogy a jövőben is értesítést kapjanak új kapcsolataikról.

 

Végre!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a 'Megjelenítés elsőként' funkciót!