2018. 06. 07., Csütörtök, 14:40

A dínók uralkodnak a moziban - Jurassic World 2 már Kaposváron is!

Három esztendőt kellett várni, hogy a meglepően nagy sikert arató Jurassic Park reboot, a Jurassic World második epizódja a mozikba kerüljön, viszont azt már előzetesen elmondhatjuk, megérte várni a dínók következő rohamára!

Játssz velünk ITT, és nyerj páros belépőt a kaposvári Cinema Citybe! 

Talán még az Universal Studiosnál is meglepően konstatálták a 2015-ös Jurassic World sikereit, hiszen ugyan nem övezte túl nagy hype a dínók legújabb kalandjait, mégis világszerte 1,67 milliárd dollárt termelt, amely a filmes szakmában már nagyon jól hangzik. Nem is lehet csodálkozni azon, hogy azonnal trilógiának keresztelték, és további két epizódot bejelentettek a jövőre nézve, ám az meglepő volt, hogy a folytatásra három évet kellett várni. A Bukott Birodalom számára azonban fel volt adva a lecke, hiszen az előzetes filmek és az első reboot is óriási rajongótábornak örvendett, akiket nem szabad elkeseríteni.

A kalandfilmből ezáltal egy összetettebb akciófilm avanzsált, amely tele van titkokkal, átverésekkel, intrikákkal és egy olyan történettel, amely tökéletesen kiegészíti az előző epizódot, és gondosan megágyaz a harmadik résznek. A történetbe ott kapcsolódunk be, ahol az elsőt abbahagytuk, a Nublar szigetet a dínók uralják, hőseinknek viszont bizony vissza kell merészkedniük közéjük. És mi okuk van rá, hogy az életüket kockáztassák? Az, hogy a szigeten alvó vulkán most felébredt, és kitörni készül, kiirtva ezáltal az összes élőlényt a szigeten, a menő dínókat is beleértve. Chris Pratt és Bryce Dallas tehát ismét együtt ugrik a dinóknak, akiknek kimentésére szép kis egységeket küldtek, sajnos hátsó szándékokkal karöltve.

A dinók megmentése csak az első része a tervnek, azt követően ugyanis gazdát cserélnek majd a ragadozók, és az emberek szolgálatába kívánják őket állítani, mint brutális gyilkológépek. Hőseinknek ez már annyira nem tetszik, meg is próbálják szabotálni az akciót, viszont már túl késő, hiszen a természet erőinek nem lehet gátat vetni, és egy olyan grandiózus esemény veszi kezdetét, amely az egész bolygó életét megváltoztathatja, majd a harmadik rész során legalábbis biztos.

Ugyan a Bukott Birodalom a már jól bevált képekkel és akciókkal dobálózik, viszont azok a dinóknak és a két főszereplőnek hála még mindig működnek, a T-Rex üvöltését továbbra sem tudjuk megunni, a kissé kísértetiesebb dinójárást pedig egyenesen üdvözöljük a fedélzeten! Ha ezzel most sikerült felcsigáznunk titeket, lessetek be a kaposvári Cinema Citybe az alábbi időpontok egyikén:

Csütörtök: 17.00, 19.40

Péntek: 14.20, 17.00, 19.40, 22.20

Szombat: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40, 22.20

Vasárnap: 11.40, 14.20, 17.00, 19.40

Előzetes:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: