2018. 05. 24., Csütörtök, 11:04

Az új őrületnek a férfiak örülhetnek csak igazán! - Keresd a Toblerone alagutat!

Szinte hónapról-hónapra felüti a fejét valamilyen új őrület, amit szárnyai alá vesz az internet népe, és heteken keresztül csak ezekből a képekből vagy bejegyzésekből áll ki a közösségi oldalak hírfolyama. A legújabb ilyen heppnek mi férfiak viszont csak örülni tudunk.

Nagyon nem is szeretnénk behatárolni, hogy miről is szól pontosan a legújabb hóbort az Instagramon, inkább csak körülírjuk, amiből remélhetőleg mindenkinek lejön, hogy mire is kell fókuszálni a képeken.

Szerintünk mindenki tisztába van vele, hogy mi is pontosan az a Toblerone. Az imádott csokoládé nekünk is nagy favoritunk, ínycsiklandó íze, és tényleg nagyon fura, piramis alakú egyedi formájának köszönhetően. A formát tessék most megjegyezni, a későbbiekben szükség lesz rá.

Az új őrület neve a Toblerone Tunnel, vagyis Toblerone alagút, és leginkább az Instagramon ütötte fel a fejét. Gondoljunk most tehát a csokoládé formájára, majd pillantsunk rá az alábbi képre. Hol köszön vissza a csokoládé jellegzetes formája?

Igen ott, ezt hívják tehát a Toblerone alagútnak, és ebből áll ki most az Instagram. Jól érzem, hogy a férfiak a következő hetekben kicsit boldogabbak lesznek az Instagramot görgetve?

Egészen biztosan.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: